Τι είναι τα δερματικά εμφυτεύματα

Το δερματικό εμφύτευμα είναι μια ουσία που εγχύεται στο δέρμα για να το γεμίσει, να το κάνει πιο σταθερό και να εξομαλύνει τις γραμμές και τις ρυτίδες.

Χρησιμοποιούμε συνθετικά παραγόμενα ,μη ζωικά προϊόντα που αποτελούνται από υαλουρονικό οξύ το οποίο είναι ένα φυσικό χημικό συστατικό του δέρματος. Αυτά τα προϊόντα είναι πολύ λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις από τα παλαιά δερματικά εμφυτεύματά όπως το κολλαγόνο που προέρχεται από αγελάδες.

Απορίες για τα δερματικά εμφυτεύματα

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δερματικά εμφυτεύματα για να γεμίσουμε γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια σας.
Τα δερματικά εμφυτεύματα που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικά ασφαλή με χαμηλή συχνότητα αλλεργικής αντίδρασης. Υπάρχει, ωστόσο, πολύ μικρή πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης, η οποία θα συζητηθεί μαζί σας. Μπορείτε να περιμένετε κάποιο βαθμό ερυθρότητας και πρήξιμο μετά τη θεραπεία, η οποία συνήθως περνάει εντός 1-2 ημερών.

Τα δερματικά εμφυτεύματα, συνήθως εγχύονται χωρίς την ανάγκη τοπικού αναισθητικού, σε γραμμές και ρυτίδες για να τις καλύψουν. Στη συνέχεια, το δερματικό εμφύτευμα παραμένει στο δέρμα, όπου δεσμεύει το νερό και έτσι σηκώνει το δέρμα δίνεει σφριγηλότητα στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Συνήθως διαρκεί γύρω στα 30 λεπτά.

Συνήθως, τα αποτελέσματα τους μπορεί να διαρκέσουν έξι έως εννέα μήνες, αλλά αυτό ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Το εμφύτευμα αποσυντίθεται σταδιακά και απορροφάται από τον οργανισμό έτσι ώστε οι γραμμές, οι ρυτίδες ή τα χείλη τελικά να επιστρέψουν στην προηγούμενη εμφάνισή τους αν δεν γίνουν συμπληρωματικές θεραπείες .

Πριν & Μετα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισθητική Οφθαλμολογία

Η Αισθητική οφθαλμολογία μπορεί να “γυρίσει πίσω” το χρόνο μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και των γραμμών, την ηλιακή βλάβη και την χαλάρωση του δέρματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Γλαύκωμα

Το γλαύκωμα είναι μια διαταραχή των ματιών που προκαλεί βλάβη στο οπτικό νεύρο που μεταφέρει πληροφορίες από το μάτι στον εγκέφαλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Διαθλαστική Χειρουργική

Η διαθλαστική χειρουργική περιλαμβάνει μια σειρά σύγχρονων χειρουργικών διαδικασιών που συχνά εξαλείφουν την ανάγκη για διορθωτικούς φακούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Παιδιατρική Οφθαλμολογία

Η Παιδιατρική Οφθαλμολογία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του οπτικού συστήματος και των διαφόρων νόσων που διαταράσσουν την οπτική ανάπτυξη στην παιδική ηλικία

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ