Σχετικά με Εμάς

/Σχετικά με Εμάς
Σχετικά με Εμάς2019-02-12T10:53:16+00:00

Δρ. Γεώργιος Παπαμαστοράκης

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος κ. Γεώργιος Παπαμαστοράκης τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και έλαβε την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Μετά την λήψη της ειδικότητας του συμμετείχε για ορισμένο διάστημα στις εργασίες του Τμήματος Παιδοφθαλμολογίας –Στραβισμού του Οφθαλμιατρείου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Αγγλία στην Αισθητική Οφθαλμολογία και την χρήση ενέσιμων εμφυτευμάτων και Botox στο Paddocks Clinic του Buckinghamshire.

Εξειδικευμένες γνώσεις στη Διαθλαστική Χειρουργική (laser) έλαβε αρχικά συμμετέχοντας σε Διεθνή Σεμινάρια Εξειδίκευσης (fellowships) του Ινστιτούτου ΒΕΜΜΟ του Πανεπιστημίου Κρήτης υπό τον καθηγητή κ. Ι. Παλλήκαρη και στην συνέχεια στο εξωτερικό (Γερμανία), σε σεμινάρια πρωτοπόρων παγκοσμίως εταιρίων κατασκευής οφθαλμολογικών μηχανημάτων Laser.

Ο κ. Γ. Παπαμαστοράκης είναι Πρόεδρος της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κρήτης και μέλος Διεθνών και Ελληνικών Οφθαλμολογικών Εταιρειών με συνεχή παρουσία σε Οφθαλμολογικά Συνέδρια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ασκεί ιδιωτική ιατρική έχοντας έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, με εξειδίκευση στην Διαθλαστική Χειρουργική και στην Χειρουργική του Καταρράκτη με υπέρηχους.

Το Ιατρείο

O Δρ. Παπαμαστοράκης Γεώργιος δραστηριοποιείται ως χειρούργος οφθαλμίατρος στο Ηράκλειο Κρήτης από το έτος 2000.
Το ιατρείο του λειτουργεί στο κέντρο του Ηράκλειου, εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα διάγνωσης και θεραπείας των περισσότερων οφθαλμολογικών παθήσεων.
Παρέχει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο ενηλίκων, αλλά και εξειδικευμένο Παιδοφθαλμολογικό έλεγχο με ειδικά μηχανήματα για παιδιά που κάνουν την διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη, γρήγορη και απλή .
Υπάρχει η δυνατότητα αναλυτικού έλεγχου γλαυκώματος με πραγματοποίηση οπτικών πεδίων, καθώς και μελέτης παθήσεων του βυθού και αντιμετώπισης τους με laser.
Η εξειδίκευση στη διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών (μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού, πρεσβυωπίας) με την χρήση του πλέον εξελιγμένου συστήματος laser Μ7 του Οίκου Excelsius, παρέχει την ευχέρεια αντιμετώπισης οποιουδήποτε περιστατικού, μετά από μια σειρά ειδικών εξετάσεων.
Ο κερατόκωνος αφού ανιχνεύεται και μελετάται με ειδικά μηχανήματα αντιμετωπίζεται είτε συντηρητικά είτε με ειδικές χειρουργικές τεχνικές .
Η θεραπεία του καταρράκτη γίνεται με υπερήχους και την τοποθέτηση των πλέον σύγχρονων και υψηλής τεχνολογίας ενδοφακών .
Τέλος, υπάρχει η χειρουργική δυνατότητα διόρθωσης παθήσεων των βλέφαρων και του επιπεφυκότα, καθώς και τμήμα αισθητικής – κοσμητικής οφθαλμολογίας με την βοήθεια συντηρητικών ή και χειρουργικών τεχνικών .

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισθητική Οφθαλμολογία

Η Αισθητική οφθαλμολογία μπορεί να «γυρίσει πίσω» το χρόνο μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και των γραμμών, την ηλιακή βλάβη και την χαλάρωση του δέρματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Γλαύκωμα

Το γλαύκωμα είναι μια διαταραχή των ματιών που προκαλεί βλάβη στο οπτικό νεύρο που μεταφέρει πληροφορίες από το μάτι στον εγκέφαλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Διαθλαστική Χειρουργική

Η διαθλαστική χειρουργική περιλαμβάνει μια σειρά σύγχρονων χειρουργικών διαδικασιών που συχνά εξαλείφουν την ανάγκη για διορθωτικούς φακούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Παιδιατρική Οφθαλμολογία

Η Παιδιατρική Οφθαλμολογία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του οπτικού συστήματος και των διαφόρων νόσων που διαταράσσουν την οπτική ανάπτυξη στην παιδική ηλικία

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ