Γενικά

Η ικανότητα να βλέπει κανείς σαφώς θεωρείται δεδομένη από εκατομμύρια ανθρώπους  ενώ για εκατομμύρια άλλους είναι  δυνατή μόνο με τη χρήση γυαλιών ή φακών επαφής.

Η πρόοδος στη χειρουργική επέμβαση ματιών με τη χρήση λέιζερ έδωσε σε αμέτρητα άτομα παγκοσμίως την επιλογή να είναι απαλλαγμένα από τους περιορισμούς των διορθωτικών γυαλιών.

Η χειρουργική επέμβαση ματιών LASIK μετατρέπει τα όνειρα σε πραγματικότητα για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Φανταστείτε πώς η άποψή σας για τον κόσμο θα αλλάξει και πώς ο κόσμος θα σας έβλεπε χωρίς γυαλιά ή φακούς επαφής. Ο σκοπός αυτού του ιστοτόπου είναι η ενημέρωση των ασθενών σχετικά με την τεχνική λέιζερ και άλλες επεμβάσεις οφθαλμού.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΩΡΑΡΙΟ

Δευ – Παρ 9:00 – 13:30
18:00 – 20:30
Τετάρτη Απόγευμα Κλειστά
Σαβ-Κυρ Κλειστά

 +30 2810 245850

 info@laser-eye.gr

Τεχνολογία Αιχμής

Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάσαμε το υπερσύγχρονο, ρομποτικό Laser Διαθλαστικής Χειρουργικής EXCELSIUS Micron M7 που διαθέτει μεγαλύτερη ταχύτητα στην διόρθωση των διαθλαστικών προβλημάτων με αντίστοιχα μεγαλύτερη ακρίβεια και ασφάλεια.

Επίσης διαθέτουμε το σύστημα τελευταίας τεχνολογίας Avedro KXL System Crosslinking για την ενίσχυση του εξασθενημένου κερατοειδούς μέσω επαγόμενης από υπεριώδη ακτινοβολία διασύνδεσης με ριβοφλαβίνη σε περιπτώσεις κερατόκωνου.

Για τα παιδιά εκτός των άλλων διαγνωστικών μηχανημάτων διαθέτουμε το Spot Vision Screener , μια φορητή συσκευή σχεδιασμένη να βοηθά τον οφθαλμίατρο να εντοπίζει γρήγορα και εύκολα τα προβλήματα όρασης σε ασθενείς ηλικίας από 6 μηνών και άνω.

Εξοπλιζόμαστε συνεχώς με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας , ώστε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σύμφωνα με τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της Οφθαλμολογίας .

Ο Προηγμένος Εξοπλισμός μας

Excelsius USP-Micron M7

Υπερσύγχρονο, ρομποτικό Laser Διαθλαστικής Χειρουργικής

Σε αντίθεση με άλλα λέιζερ, το Micron M7 έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση των ασθενών με ενσωματωμένο σχεδιασμό οπτικών για ακρίβεια και προβλεψιμότητα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Spot Vision Screener

Γρήγορη και εύκολη μέτρηση της όρασης σε παιδιά 6 μηνών και άνω

Το Spot Vision Screener είναι μια φορητή συσκευή σχεδιασμένη να βοηθά τον οφθαλμίατρο να εντοπίζει γρήγορα και εύκολα τα προβλήματα όρασης σε ασθενείς ηλικίας από 6 μηνών και άνω

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

KXL System Crosslinking

Cross-linking μέθοδος για ασθενείς με κερατόκωνο και Lasik Xtra®

Το σύστημα KXL Crosslinking έχει σχεδιαστεί από έμπειρη ομάδα επιστημόνων και μηχανικών με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την άνεση των ασθενών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σχετικά με εμάς

O Δρ. Παπαμαστοράκης Γεώργιος δραστηριοποιείται ως χειρούργος οφθαλμίατρος στο Ηράκλειο Κρήτης από το έτος 2000. Το ιατρείο του λειτουργεί στο κέντρο του Ηράκλειου, εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα διάγνωσης και θεραπείας των περισσότερων οφθαλμολογικών παθήσεων.

Παρέχει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο ενηλίκων, αλλά και εξειδικευμένο Παιδοφθαλμολογικό έλεγχο με ειδικά μηχανήματα για παιδιά που κάνουν την διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη, γρήγορη και απλή .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισθητική Οφθαλμολογία

Η Αισθητική οφθαλμολογία μπορεί να “γυρίσει πίσω” το χρόνο μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και των γραμμών, την ηλιακή βλάβη και την χαλάρωση του δέρματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Γλαύκωμα

Το γλαύκωμα είναι μια διαταραχή των ματιών που προκαλεί βλάβη στο οπτικό νεύρο που μεταφέρει πληροφορίες από το μάτι στον εγκέφαλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Διαθλαστική Χειρουργική

Η διαθλαστική χειρουργική περιλαμβάνει μια σειρά σύγχρονων χειρουργικών διαδικασιών που συχνά εξαλείφουν την ανάγκη για διορθωτικούς φακούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Παιδιατρική Οφθαλμολογία

Η Παιδιατρική Οφθαλμολογία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του οπτικού συστήματος και των διαφόρων νόσων που διαταράσσουν την οπτική ανάπτυξη στην παιδική ηλικία

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ