Δημοσιεύσεις

Home/Δημοσιεύσεις
Δημοσιεύσεις2018-12-03T21:38:00+00:00

Δημοσιεύσεις

Περιοδικό PLAYBOY “Διαθλαστική Χειρουργική με Excimer Laser και αντιμετώπιση του Κερατόκωνου”

Περιοδικό PLAYBOY "Διαθλαστική Χειρουργική με Excimer Laser και αντιμετώπιση του Κερατόκωνου" Αρθρο του Χειρουργού Οφθαλμιάτρου Γεωργίου Παπαμαστοράκη στο περιοδικό Playboy σχετικά με την αντιμετώπιση του Κερατόκωνου και τη χρήση του Excimer Laser στη Διαθλαστική Χειρουργική.

Περιοδικό MADAME FIGARO ” Γενετικοί παράγοντες και Διαθλαστικές ανωμαλίες -Διόρθωση τους”

Χρήσιμες πληροφορίες από το Χειρουργό Οφθαλμίατρο Γεώργιο Παπαμαστοράκη σχετικά με την επίδραση γενετικών παραγόντων στις Διαθλαστικές Ανωμαλίες και το Κερατόκωνο και τρόπoι αντιμετώπισης τους. Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Madame Figaro.

Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

Εντυπωσίασε η πρόταση του γραμματέα της Οφθαλμολογικής Εταιρίας Κρήτης κ. Γιώργου Παπαμαστοράκη "Να γίνει το Ηράκλειο Διεθνές Οφθαλμολογικό Κέντρο"

Περιοδικό “Οφθαλμολογικά Χρονικά” Θέμα : “Μυωπία στη Σχολική ηλικία.Συχνότητα εμφάνισης στην Ελλάδα. Αιτιογενείς παράγοντες”

Μία πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη! Δείγμα από 898 παιδιά, ηλικίας 10-15 ετών, επιλέχθηκε από δύο σχολεία πρωτοβάθμιας και δύο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε μια ελληνική πόλη (Ηράκλειο), και ένα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε μια πόλη της Βουλγαρίας (Στάρα Ζαγόρα).

Άρθρα

Ξηροφθαλμία

ΞΗΡΟΦΘΑΛΜΙΑ Το σύνδρομο της ξηροφθαλμίας δεν παρατηρείται μόνο σε ανθρώπους που υπεβλήθησαν σε διαθλαστική επέμβαση. Παρ΄ όλα αυτά όμως αποτελεί την πιο συχνή ενόχληση μετά από διόρθωση της όρασης με lasik. Τα ξηροφθαλμικά συμπτώματα μετά από την επέμβαση εμφανίζονται γιατί κατά τη διάρκεια τις...

LASIK & Φακοί Επαφής

Οι φακοί επαφής και η διαθλαστική επέμβαση LASIK παρουσιάζουν αρκετές ομοιότητες. Είναι δύο βασικές επιλογές διόρθωσης της όρασης που συμβάλουν στην απαλλαγή εκατομμυρίων ασθενών που έχουν μυωπία, υπερμετρωπία ή αστιγματισμό από την ταλαιπωρία και τους περιορισμούς των γυαλιών.

Videos

Ο Οφθαλμίατρος Παπαμαστοράκης Γιώργος μιλά στο Life & health και την Αγάπη Πεχυνάκη στο TV CRETA για την παιδική όραση.

Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος κ. Παπαμαστοράκης Γιώργος μιλάει για τις νεώτερες εξελίξεις στην Διαθλαστική Χειρουργική των ματιών και την διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας , αστιγματισμού και πρεσβυωπίας !

Το πρωτοποριακό στην Ελλάδα Ρομποτικο τεχνολογικό επίτευγμα ¨έξυπνο ¨ Laser Διαθλαστικής χειρουργικής Excelsius Micron Μ7 που διορθώνει αποτελεσματικά Μυωπία, Υπερμετρωπία, Αστιγματισμό, Πρεσβυωπια,παρουσιάστηκε και εγκαθίσταται στο Ηράκλειο προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβληματα όρασης χιλιάδων πολιτων

Συνέντευξη του χειρουργού οφθαλμιάτρου κ. Παπαμαστοράκη Γιώργου στο TV CRETA και στην εκπομπή της Αντιγόνης Ανδρεάκη για το υπερσύγχρονο ρομποτικό " έξυπνο " Laser MICRON M7 της Excelsius

Μία περιγραφή του ρομποτικού Excimer Laser M7 της Excelsius από τον καθηγητή Οφθαλμολογίας κ. Σπύρο Γεωργαρά .

Ο Οφθαλμίατρος Παπαμαστοράκης Γιώργος μιλάει στην χειμερινή ημερίδα 2018 της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κρήτης για τις εξελίξεις στα μηχανήματα Laser διόρθωσης της μυωπίας , αστιγματισμού, υπερμετρωπίας και πρεσβυωπίας

Ο Οφθαλμίατρος Παπαμαστοράκης Γιώργος μιλά στο Life & health και την Αγάπη Πεχυνάκη στο TV CRETA για τις καλοκαιρινές παθήσεις των ματιών , την σωστή χρήση των φακών επαφής καθώς και τις επιπεφυκίτιδες ή κερατίτιδες που μπορεί να προκύψουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισθητική Οφθαλμολογία

Η Αισθητική οφθαλμολογία μπορεί να “γυρίσει πίσω” το χρόνο μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και των γραμμών, την ηλιακή βλάβη και την χαλάρωση του δέρματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Γλαύκωμα

Το γλαύκωμα είναι μια διαταραχή των ματιών που προκαλεί βλάβη στο οπτικό νεύρο που μεταφέρει πληροφορίες από το μάτι στον εγκέφαλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Διαθλαστική Χειρουργική

Η διαθλαστική χειρουργική περιλαμβάνει μια σειρά σύγχρονων χειρουργικών διαδικασιών που συχνά εξαλείφουν την ανάγκη για διορθωτικούς φακούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Παιδιατρική Οφθαλμολογία

Η Παιδιατρική Οφθαλμολογία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του οπτικού συστήματος και των διαφόρων νόσων που διαταράσσουν την οπτική ανάπτυξη στην παιδική ηλικία

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ