Δρ. Γεώργιος Παπαμαστοράκης

 Ο χειρουργός οφθαλμίατρος κ. Γεώργιος Παπαμαστοράκης τελείωσε την Ιατρική Σχολή  του Πανεπιστημίου Κρήτης και  έλαβε την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Μετά την λήψη της ειδικότητας του συμμετείχε για ορισμένο διάστημα στις εργασίες του Τμήματος Παιδοφθαλμολογίας –Στραβισμού του Οφθαλμιατρείου Αθηνών.
Εκπαιδεύτηκε στην Αγγλία στην Αισθητική Οφθαλμολογία και την χρήση ενέσιμων εμφυτευμάτων και Botox στο Paddocks Clinic του Buckinghamshire.
Εξειδικευμένες γνώσεις στη Διαθλαστική Χειρουργική (laser) έλαβε αρχικά συμμετέχοντας σε Διεθνή Σεμινάρια Εξειδίκευσης (fellowships) του Ινστιτούτου ΒΕΜΜΟ του Πανεπιστημίου Κρήτης υπό τον καθηγητή κ. Ι. Παλλήκαρη και στην συνέχεια στο εξωτερικό (Γερμανία), σε σεμινάρια της Wavelight, της πρωτοπόρου παγκοσμίως εταιρίας κατασκευής οφθαλμολογικών μηχανημάτων Laser.
Ο κ. Γ. Παπαμαστοράκης έχει διατελέσει γραμματέας της Οφθαλμολογικής Εταιρίας Κρήτης , είναι μέλος Διεθνών και Ελληνικών Οφθαλμολογικών Εταιρειών και έχει συνεχή παρουσία σε Οφθαλμολογικά Συνέδρια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Ασκεί ιδιωτική ιατρική έχοντας έδρα το Ηράκλειο Κρήτης , με εξειδίκευση στην Διαθλαστική Χειρουργική και στην Χειρουργική του Καταρράκτη με υπέρηχους.